Fam. Twisk - Bleumerweg 12 - 1901 MJ Castricum

Omgeving

Het strand

Castricum aan Zee  is een prachtig breed zandstrand waar u heerlijk kunt zonnen, wandelen en surfen. In de nazomer kunt u ook uw hond meenemen. 

Op het strand van Castricum zijn het hele jaar door diverse strandbars te vinden waar u heerlijk kunt eten en drinken.

duinen

De duinen

Het Noord-Hollands duinreservaat is een van de belangrijkste natuurgebieden van Nederland. Door het duingebied lopen vele paden en fietsroutes waar u naar hartelust kunt genieten van de omgeving. Als u het Noord-Hollands duinreservaat nog niet beu bent, kunt u een bezoek brengen aan bezoekerscentrum De Hoep. Hier vindt u allerlei informatie over het duingebied.

Uitgeester- Alkmaardermeer

Op het Uitgeestermeer kunt u heerlijk surfen en zeilen. Je kunt hier ook kano's huren om door een natuurgebied te peddelen. Voor de meer ervaren surfers en zeilers kun je uiteraard ook voor de kust van Castricum gaan.

Markten

Op vrijdag is er markt in Castricum en Heemskerk. Op woensdag is er markt in Beverwijk. Op zaterdag en zondag is er de Zwarte Markt op de Bazaar in Beverwijk. De grootste zwarte markt van Europa. Goed bereikbaar per trein of auto via de A9. Op vrijdagochtend is er de traditionele Kaasmarkt op de Waag in Alkmaar.

Vervoer en recreatie in de buurt

Castricum is gemakkelijk bereikbaar per openbaar vervoer (NS station) en auto.

Amsterdam kan binnen 25 minuten per trein bereikt worden en Alkmaar binnen 10 minuten. De camping ligt op 2 minuten lopen van de duin en 3 kilometer van het strand en zee.

Klanten aan het woord

Fam. Janssen

"Een fantastische ervaring voor het hele gezin! De kindvriendelijke sfeer op Camping Twisk de Hooiberg was geweldig. Onze kinderen, Sophie (7) en Lucas (9), hadden de tijd van hun leven met de speelplek, skelters en de mogelijkheid om de boerderijdieren te ontmoeten. Ruime kampeerplekken gaven ons de perfecte balans tussen rust en plezier, en de nabijheid van het strand maakte het helemaal af. Een onvergetelijke familievakantie waar we zeker naar terugkeren."

Fam. de Vries

"Een oase van rust en natuur. Als oudere kampeerders hebben we enorm genoten van de sereniteit op Camping Twisk de Hooiberg. Ruime en goed onderhouden kampeerplekken boden de perfecte setting voor ontspanning. De vriendelijke sfeer en de mogelijkheid om rustige wandelingen te maken in de omliggende bossen waren precies wat we zochten. We voelden ons helemaal thuis en kijken uit naar een volgend bezoek."

Tom (26) en Lisa (25)

"Een topbestemming voor jonge stellen! De camping bood de ideale mix van activiteit en ontspanning. We waren dol op de mogelijkheid om te mountainbiken in de nabijgelegen bossen en de speelse sfeer op de camping zelf. De gezelligheid rond het kampvuur en de nabijheid van Castricum voor een dagje uit gaven ons de vrijheid om onze vakantie naar eigen wens in te vullen. Zeker een aanrader voor jonge stellen die op zoek zijn naar een dynamische kampeerervaring."